Doelstelling

Doelstelling

 

Lief mens,

 

Deze website is er gekomen voor jou.

 

Er is in België een enorme nood aan goede opvang en luisterend oor voor nabestaanden na een overlijden van een dierbare. 

 

In deze maatschappij blijft het onderwerp de dood een taboe. Men moet zo snel mogelijk alles bij het oude hebben en we stoppen alles weg. Na een week of maand, met alles wat er bij een overlijden komt kijken, moet je verder en dan? 

 

Hoe ga je om met je vragen, en je emoties van pijn, boosheid,angst, onmacht, schuldgevoel en gemis? Hoe kom je uit die spiraal van gebrek aan zelfvertrouwen omdat je altijd je dierbare op de eerste plaats hebt gezet? Wat nu?

 

Rouwpraatgroepen zijn er reeds en dat is heel mooi dat mensen bij elkaar terecht kunnen om op verhaal te komen, maar soms kan een ander uitvalshoek net die steun bieden die je op dat moment nodig hebt. Isabelle wil er graag zijn om op een aanvullende manier de rouwende mens bij te staan.

 

Ik wens er voor jou graag te zijn  op verschillende vlakken zowel zelfstandig als in samenwerking met andere mensen:

 

 

 

1   Luisterend oor zijn voor mensen die hun verhaal kwijt willen na overlijden van dierbaren. Echt luisteren en mensen de kans te geven om hen te laten weten dat men er niet alleen voor staat.

 

 

 

2   Opvang en begeleiding geven indien nodig als coach en een planning opstellen voor nazorg in samenwerking met coachen, artsen en psychologen.

 

 

 

3   Mensen informatie geven over  mogelijkheden om met hun pijn en verdriet om te gaan. Dit door bewustwording over onze eigen energetische anatomie en de natuurlijke oorzaak en gevolg met als doel ook te weten en te ontdekken wanneer jij daar klaar voor bent, dat ons bewustzijn niet stopt na de fysieke dood.

 

 

 

4  Mensen helpen om de grootste reis te laten maken die ze ooit zullen maken. De reis van hun hoofd naar hun hart. Mensen terug leren voelen.

 

In deze maatschappij waar enkel gsms en berichten de baas zijn, communiceren mensen niet en wordt er ook geen tijd genomen om eens te voelen, te ervaren en te ontspannen. En van het leven ten volle te genieten. Je eigenheid terug ervaren inclusief met respect voor wat je hebt meegemaakt. 

 

 

 

4   Mensen bewust maken wie ze zelf zijn in de circle van het leven en hen de kans te geven om op een nieuwe manier om te gaan met de energetische realiteit van de wereld waarin we leven. Wij zijn daar een onderdeel van.  Mensen moeten zelf leren nadenken en gaan onderzoek doen wie ze zijn en wat we op deze planeet komen doen. Want we gaan allemaal op weg naar hetzelfde doel.  Als mensen deze nieuwe realiteit gaan erkennen kan dit een preventieve hulp zijn voor hen die erover denken om uit het leven te stappen. Zelfmoordpreventie blijft nodig. 

 

 

 

5   Contact maken met uw dierbaren heeft niet alleen  met spiritualiteit te maken maar wel met wetenschap. Dit contact kan een enorme steun zijn en grensverleggend werken in uw eigen rouwproces om anders met uw oprecht verdriet om te gaan en te weten dat contact mogelijk is vanuit wetenschappelijk standpunt. 

 

 

 

6 Mediumschap is wetenschap.  Het vak medium zijn wordt beter uitgelegd. geen gezweef of geiten wollen sokken maar feiten. De dood bestaat enkel voor het fysieke lichaam. Dit is realiteit. En er is bewijs dat de ziel bestaat, en verder leeft in een andere dimensie dit is al bewezen. Er zijn al 150 jaar bewijzen voor in het buitenland in samenwerking met artsen, en wetenschappers uit de fysica, parapsychologie en geschiedenis. En het onderzoek gaat voort.

 

 

 

7   Naar de toekomst toe, Opleidingen en voordrachten verzorgen voor zorgkundigen en als hulp in de palliatieve zorg.

 

Lezingen en voordrachten over de energetische anatomie van de mens, en het energetisch overgangsproces uitgelegd dat volgt na de fysieke dood van het lichaam. Hoe mensen geruststellen die palliatief zijn los van godsdienst, het wegnemen van angsten en hoe familieleden helpen te verklaren dat men feiten kan waarnemen die men niet alledaags tegenkomt. Dit wordt reeds in het buitenland gedaan. Parapsychologie in samenwerking als ondersteunding en onderzoek voor de wetenschap. 

 

 

 

8 Het is tijd dat men in de maatschappij emoties serieus neemt. In België mag men niet rouwen op je eigen tempo. Waarom krijg je bij het begin van het leven geboortevakantie bevallingsverlof ? Alles wordt geregeld. Waarom kan dit niet bij het loslaten van het aardse bestaan. Het wordt hoog tijd dat er rouwverlof kan gegeven worden en dat mensen daar ook bewust voor kunnen kiezen. Ook wordt het hoog tijd dat ieder baas wordt van zijn eigen levenseinde  in samenspraak met artsen en geen politiek of religieuze bemoeienis. De dood is geen vijand maar kan een opening zijn voor uw eigen evolutie in gevoel en realiteit.

 

 

Copyright © All Rights Reserved 2018

Contact Isabelle:

Isabelle Duchene

Tel 0032 472 56 48 24

Btw be 0703 815 964

isabelleduchene@skynet.be

 

 

 

 

 

 

Praktijk uren 

 

Maandag tot vrijdag van

9 u tot 22 u.

Zaterdag van 9 u tot 13 u 

steeds op afspraak.

 

 

   Veel sterkte, ik ben er voor u